MOSOB ARNHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mosob Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 19:20 Ik heb de mosob speciaal besteld voor 2 personen en daar 40 euro voor betaald. We kregen 4 injera , 1 kip 1 ei en van alles een eetlepel. Veel te weinig voor teveel geld! Wij hebben direct met mosob gebeld en discussie met de owner. Echt heel weinig!
23 feb 2024 om 19:33 menu voor 2p besteld. 40 euro + 5 euro bezorgkosten. Kreeg eten voor 1persoon. Stelletje afpersers
4 feb 2024 om 15:36 Het eten was niet eens warm te noemen… jammer want de smaak was wel goed. Wel erg weinig rundvlees.
27 dec 2023 om 23:17 Het eten was lekker, alleen waren de porties zo klein dat het al te weinig was voor 15 euro, laat staan 31. Ik overdrijf niet: 6 echt kleine stukjes lamsvlees met paar groenten en 2 MINI kippenpoten en een ei. 90% was injera. Nooit meer, skere zooi.
24 dec 2023 om 13:48 Wow. Vreselijk lekkere injera. Wij konden er geen genoeg van krijgen. Deze keer de tbsi en kip met ei. Waanzinnig lekker. Miste alleen de peper poeder die erbij hoort. Ga heel gauw weer bestellen hier. Absoluut favoriet en super gezond eten!
29 nov 2023 om 20:28 Heerlijk!
24 nov 2023 om 19:34 Ik had de Gord Gord en Tbsi lam en het was ongelofelijk lekker alles was vers en snel gemaakt bezorging was ook snel een aanrader compliment aan de Chef!
30 okt 2023 om 18:10 vreselijk zure spagetti zonder saus! nooit meer!
25 okt 2023 om 22:52 Wij bestellen hier regelmatig. Lekkerste pizza in Arnhem.
10 okt 2023 om 17:05 Eten 20 minuten later bezorgd dan de app aangaf, daardoor pizza helaas koud gekregen. Proberen contact op te nemen maar geen gehoor, erg slordig maar kan gebeuren. Vooral erg jammer dat er dan niet word opgepakt en niks van compensatie is. Slecht zaa
9 okt 2023 om 1:14 Ordered the bolognaise and the carbonara. Bolognaise tasted like plain boiled spaghetti, super bland and disappointing. The carbonara tasted like egg, just egg. The dishes gave us a stomachache as well. Would not recommend.
7 okt 2023 om 20:22 De pizza was heerlijk, de bezorger was zeer vriendelijk en maakte mij vrolijk. Alleen de pizza was lauw bij aankomst, helaas was de bezorger niet in het bezit van een electrische fiets waardoor hij niet zo snel op de bestemming kon zijn.